CORDIANT PROFESSIONAL TR-1 265/70R19.5 143/141J M+S

  • Uusi SMART-ENDURANCE-kumiseos tarjoaa suojaa repeytymisvaurioilta, kuluu hitaammin ja pidentää renkaan käyttöikää.
  • STONE-SHIELD-teknologia tarjoaa suorituskykyä hiekkateillä ja suojaa rengasta kiviltä. Ainutlaatuiset kiviä irrottavat 3D-rakenteet urien pohjalla irrottavat ylimääräiset esineet renkaista, suojaavat niitä paremmin ja pienentävät vyökerroksen vaurioitumisen riskiä.
  • STEEL-DEFENCE-teknologian vahvistettu, U:n muotoinen jalkaosarakenne vähentää jalkaosaan kohdistuvaa kuormaa, tehden tasapainottamisesta ja vanteelle asentamisesta helpompaa.
  • Erityinen, teräsvaijerilla vahvistettu jalkaosa tekee renkaasta luotettavamman haastavissa oloissa.
  • Pintakuvion jämäkät ja luotettavat reunarivat, joissa ei ole ylimääräisiä lamelleja, auttavat perävaunun renkaita kestämään suurempia sivuttaiskuormia.

SMART-ENDURANCE
Ainutlaatuinen, erittäin aktiivista nokimustaa sisältävä kumiseos. Parempi kestävyys, kuluu hitaammin, vastustaa viiltoja ja halkeamia tehokkaasti. Matalampi vierintävastus ja polttoaineenkulutus.

STEEL-DEFENSE
Vahvempi jalkaosan rakenne. Uusi vahvistettu jalkaosan rakenne parantaa renkaan jalkaosan kestävyyttä ja renkaan kantokykyä merkittävästi.

SMART-SHIELD
Pitkittäissuuntaisten urien 3D-rakenne. Geometrinen 3D-rakenne urien pohjalla vähentää tehokkaasti kivien tunkeutumista kumiin. Tämä estää pitkittäissuuntaiset halkeamat urien pohjassa, kivien ja muiden esineiden uriin tarttumisen, niiden uppoamisen renkaan kumiin kuorman alla ja siten myös vyörakenteen vaurioitumisen.

Punottu jalkaosa
Erillinen, punottu vaijeri vähentää jalkaosaan kohdistuvaa rasitusta. Pidentää renkaan käyttöikää. Helpottaa tasapainotusta ja vanteelle asentamista.

Polttoainetaloudellisuus
Matalampi vierintävastus pienentää polttoainekuluja.

Tuotetunnus (SKU): CORDIANT PROFESSIONAL TR-1 265/70R19.5 143/141J M+S Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CORDIANT PROFESSIONAL TR-1 265/70R19.5 143/141J M+S”