CORDIANT PROFESSIONAL VC-1 275/70R22.5 148/145J M+S

  • Uusi monikäyttöinen pintakuvio parantaa kaupungeissa liikennöivien bussien ja johdinautojen taloudellista tehokkuutta.
  • Vahvistettu kyljen rakenne suojaa rengasta reunakiveysten ja muiden esteiden aiheuttamilta vaurioilta. Renkaan kuluminen on helppo tarkistaa kylkeen sijoitetusta kulumisindikaattorista.
  • VC-1-renkaiden paksumpi kulutuspinta (jopa 22 mm) tekee renkaasta luotettavan ja pitkäikäisen.
  • Kulutuspinnan kumi on entistä vahvempaa ja kestää paremmin kulutusta, kiitos SMART-ENDURANCE-seoksen aktiivisten hiili-polymeerikeskusten.

 

Käyttötarkoitus

  • Busseille
  • Bussien ja johdinautojen ohjaus- ja vetoakseleille

 

SMART-ENDURANCE
Ainutlaatuinen, erittäin aktiivista nokimustaa sisältävä kumiseos. Parempi kestävyys, kuluu hitaammin, vastustaa viiltoja ja halkeamia tehokkaasti. Matalampi vierintävastus ja polttoaineenkulutus.

STEEL-DEFENSE
Vahvempi jalkaosan rakenne. Uusi vahvistettu jalkaosan rakenne parantaa renkaan jalkaosan kestävyyttä ja renkaan kantokykyä merkittävästi.

SMART-SHIELD
Pitkittäissuuntaisten urien 3D-rakenne. Geometrinen 3D-rakenne urien pohjalla vähentää tehokkaasti kivien tunkeutumista kumiin. Tämä estää pitkittäissuuntaiset halkeamat urien pohjassa, kivien ja muiden esineiden uriin tarttumisen, niiden uppoamisen renkaan kumiin kuorman alla ja siten myös vyörakenteen vaurioitumisen.

Punottu jalkaosa
Erillinen, punottu vaijeri vähentää jalkaosaan kohdistuvaa rasitusta. Pidentää renkaan käyttöikää. Helpottaa tasapainotusta ja vanteelle asentamista.

Polttoainetaloudellisuus
Matalampi vierintävastus pienentää polttoainekuluja.

Tuotetunnus (SKU): CORDIANT PROFESSIONAL VC-1 275/70R22.5 148/145J M+S Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CORDIANT PROFESSIONAL VC-1 275/70R22.5 148/145J M+S”